PRICE & BLOMSTERBERG – OPSKRIFTER – DR.DK TV NUALLE MADOPSKRIFTER FRA PRICE OG BLOMSTERBERG

To af Danmarks bedste madkunstnere mødes til sensommermadlavning på Kronborg Slot. De kommer fra vidt forskellige køkkentraditioner, men Price og Blomsterberg har én ting til fælles: den ubegrænsede kærlighed til god mad.

Price og Blomsterberg Opskrifter DR

Price og Blomsterberg Opskrifter DR

 

James Price har som madglad amatørkok leget sig til sine færdigheder i køkkenet. Mette Blomsterberg derimod har en uddannelse som konditor bag sig og sætter en ære i at kreere desserter, der er perfekte ned til mindste detalje.

Denne gang overbeviser James Price Mette Blomsterberg om, at en forret godt kan være lækker, selv om den tager sit navn efter en menneskehjerne. Til hovedret laver James Price lækre hønsekødsboller i savojkål, som de to nyder på toppen af Kronborg med en skøn udsigt over sommer Danmark. Mette Blomsterberg tryller en dekorativ trifli med hindbær og makroner frem til dessert i det grønne.

Se mere om Price og Blomsterberg Opskrifter via www.dr.dk/priceogblomsterbergPosted in FØDEVARER & MADLAVNING Tagged with: , , ,
One comment on “PRICE & BLOMSTERBERG – OPSKRIFTER – DR.DK TV NU
 1. Jens Henum says:

  Kære venner!

  Undertegnede følger med stor interesse jeres udsendelser og prøver forsøgsvis at efterligne nogen, specielt ved gæstebud.

  Nu er jeg specielt interesseret i hapser, som James Price kalder det – servering til en aperitif.

  Kan I hjælpe?

  De bedste hilsner

  Jens Henum

Leave a Reply